NEjogurt do skleničky s ovocem a Blendea Vegan proteinem

Nestíháte a nemáte čas si něco složitějšího připravit nebo napéct? Mám pro vás tip na rychlou snídani nebo svačinu. Navíc je výborná na cesty. Připravenou jí máte za pár minut.

 

NEjogurt do skleničky s ovocem

nejogurt_s_blendeou

  • Doba příprava: 10 minut
  • Náročnost: lehká
  • Množství: 2 porce

nejogurt_s_blendeou_recept

 

Ingredience:

  • 50g ovesných vloček
  • 80g rostlinného jogurtu
  • čerstvé ovoce
  • 1/2 odměrky rostlinného Blendea Vegan proteinu
.

 

nejogurt_do_sklenicky_recept

 

Postup:

Do prázdné skleničky navrstvíme ovesné vločky, jogurt smíchaný s Vegan proteinem a čerstvé ovoce. Skleničku uzavřeme a pokud si jí připravíme večer, dáme přes noc chladit do lednice. Ovesné vločky nasají vlhkost z jogurtu a svačina tak bude krásně vláčná.

 

Myslete na zdraví:

  1. Ovesné vločky jsou bohatým zdrojem energie, protože se skládají z komplexních sacharidů. Používají se do sladkých i slaných pokrmů a rychle zaženou hlad. Nejoblíbenější jsou u sportovců a řadí se mezi fitness potravinu.
  2. Maliny a borůvky mají vysoký obsah Vitaminu C, ale také obsahují spoustu antioxidantů. Působí tak v našem těle jako ochranný štít.
  3. Blendea Vegan protein - přírodní rostlinný protein, který obsahuje 2 rostlinné proteiny a 4 superpotraviny. Regeneruje svaly, dodává energii, posiluje vlasy, nehty i pokožku.
.