Špaldové velikonoční sušenky na 2 plechy
ZRYCHLENÝ VIDEORECEPT:
https://www.youtube.com/watch?v=ZMq53NaJQ6s&feature=youtu.be
MYSLETE NA TRADICE a upečte si letos i velikonočního beránka Vegana :)

Velikonoční sušenky ze špaldové mouky
Ingredience:
- 340 g špaldové mouky
- 70 g třtinového cukru
- 130 g másla
- 1 vejce
- 20 g kakaa
- 1 lžička vanilkového cukru
- 2 lžičky Blendea SUPERPROTEINU

Postup:
- Do misky dáme mouku, přisypeme třtinový cukr a promícháme. Přidáme kakao, SUPERPROTEIN Blendea, vanilkový cukr a opět promícháme. Z misky přendáme na vál.
- Vytvoříme ďůlek, do kterého dáme vejce, máslo a zapracujeme do hladkého těsta. Těsto vložíme alespo na 2 hodiny do lednice.
- Poté rozválíme na pomoučněném vále a vykrajujeme sušenky. Ty vkládáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme cca 12 minut při 170 stupních. Ještě teplé můžeme pro lesk potřtít bílkem a po vychladnutí posypat moučkovým třtinovým cukrem.


NA SUPERPROTEIN POSLOUCHÁME JENOM CHVÁLU: Má nasládlou chuť, takže je perfektní i do vašich velikonočních sušenek. Objednejte si ho jako součást celoroční zdravé kuchyně a to i pokud právě nesportujete. Pro vaše zdraví to má veliký smysl :)
