Špaldové proteinové lívance s Blendeou a ovocem

Těšíte se na víkendovou sladkou snídani? Co takhle špaldové lívance pečené na kokosovém oleji, ozdobené čerstvým ovocem, tvarohem a kouskem čokolády?

U nás je to už sobotní nezbytnost. Pokaždé si ji navíc můžete naservírovat jinak. Zkuste lívance skládat na sebe a vytvořit tzv. lívancovou věž.

 

Špaldové proteinové lívance s Blendeou

spaldove_proteinove_livance

  • Doba příprava: 30 minut
  • Náročnost: lehká
  • Množství: 1 porce

 

Ingredience na těsto:

.

 

Ingredience na dozdobení:

  • 200g tvarohu
  • čerstvé maliny
  • kousek vysokoprocentní čokolády

 

Postup:

V jedné misce smícháme suché ingredience - mouku a Vegan protein. V druhé misce smícháme mokré ingredience - jogurt a vejce. Poté k misce s vyšlehaným vejcem a jogurtem přidáváme mouku spojenou s proteinem. Mícháme dokud nám nevznikne hladké těsto. Rozpálíme si pánev a lívance na troše kokosového oleje smažíme dozlatova z obou stran.

Lívance necháme trošku vystydnout. Poté je promažeme tvarohem, ozdobíme malinami a čokoládou a můžeme podávat.

proteinove_livance_recept

Lívanečky sice nejsou veganské, nicméně jsou plné proteinů, a to ocení vaše svaly, klouby a šlachy

 

Zdravotní účinky použitých surovin:

  1. Špaldová mouka je snadněji stravitelná pro svůj vyšší podíl minerálních látek a bílkovin
  2. Kokosový olej řadíme mezi superpotraviny. Pomáhá při hubnutí, povzbuzuje imunitu. Jeho skvělé účinky se využívají i v kosmetice.
  3. Blendea Vegan protein regeneruje svaly, šlachy a klouby, dodává energii, posiluje vlasy, nehty i pokožku. Srovnává hormonální nerovnováhu, zvyšuje ohebnost těla a má anti-age účinky. Objednejte a poznáte jeho sílu.

recept_spaldove_livance

Nezapomeňte koupit vysokoprocentní čokoládu. Žádná Milka a jiné "náhražky" plné palmového tuku a s minimem kakaové hmoty

.