Jarní zelená polévka z medvědího česneku a špenátu

Našli jste na procházce mladičký medvědí česnek nebo vás mile překvapili na tržnici? V tom případě máte štěstí. Tyto šťavnaté a živinami nabité mladé lístky jsou pokladem jarní kuchyně. Přidejte špenát, cibulku a kadeřávek a rychlá jarní polévka je na stole :) Pamatujte, že co je zelené, to je zdravé a na jaře to platí dvojnásob.

polevka_z_medvediho_cesneku_recept

Ingredience na 4 poctivé porce:

  • 3 střední brambory
  • 1l zeleninového vývaru
  • 2 hrsti medvědího česneku
  • 2 hrsti baby špenátu
  • hrst zeleného kadeřávku
  • 1 jarní cibulka
  • 100 ml smetany
  • sůl, pepř, muškátový oříšek
  • 1 ČL detoxikační směsi Blendea SUPERGREENS

CO JE TO ZELENÁ SMĚS BLENDEA SUPERGREENS?

Směs usušených zelených superpotravin (chlorella a spirulina, zelený ječmen, mladá pšenice a špetka svěží máty).

Tělu doplní prospěšné vitamíny a minerály, pomůže se správným zažíváním, nakopne imunitu a doplní potřebnou energii. Na jaře pomůže s přirozenou detoxikací organismu.

Klikněte na tlačítko níže a čtěte o všech pozitivních účincích.

.

Postup přípravy:

  • Jarní cibulku osmahneme na olivovém oleji, přidáme sůl, pepř a muškátový oříšek.
  • Brambory nakrájíme na malé kostičky, přidáme k cibulce a osmahneme do zlatova. Zalijeme zeleninovým vývarem a necháme povařit cca 10 minut.
  • Přidáme medvědí česnek, baby špenát, kadeřávek a povaříme dalších 10 minut.
  • Odstavíme z ohně, přidáme lžičku Blendea SUPERGREENS a rozmixujeme ručním mixérem. Pro zjemnění chuti můžeme přidat trošku smetany, tu už ale nevaříme a polévkunecháme chvilku dojít. Dobrou chuť a krásné jaro :)