Ovesný kakaový chlebíček s vlašskými ořechy

Máte chuť na sladké, ale nechcete z toho mít špatný pocit? Zároveň chcete doplnit vlákninu, bílkoviny a chcete se cítit nasycení?

10 porcí vydatného kakaového chlebíčku připravíte za 40 minut.

kakaovy_chlebicek_recept

Na 10 porcí budete potřebovat:

  • 150 g ovesné mouky
  • 25 g ovesných vloček
  • 2 vejce
  • 100 ml mléka
  • 1 jablko
  • hrst vlašských ořechů
  • lžička kypřícího prášku
  • špetku soli
  • 50 g Blendea Vegan protein (1 odměrka)

Veganský protein Blendea podporuje růst svalů a pevnost kostí, doplňuje bílkoviny, energii a vytrvalost, zkracuje dobu zotavování po sportu

Neobsahuje lepek, laktózu, sóju, umělé přídatné látky ani rafinovaný cukr.

Klikněte na tlačítko a podívejte se na všechny prospěšné účinky. V případě objednávky balíček doručíme do 48 hodin.
.

Postup:

  • Smíchejte všechny sypké ingredience.
  • Jablko nastrouhejte nahrubo, smíchejte s vejci, mlékem a nasekanými ořechy. Tuto směs přilijte do sypkých surovin.
  • Těsto vlijte ideálně do formy na biskupský chlebíček, a pečte na 180 °C asi 25 minut. Do koláče píchněte špejlí, a pokud se těsto nelepí, chlebíček je hotový. Dobrou chuť :)

 

ovesny_kakaovy_chlebicek_recept