Podzimní hummus z červené čočky jako sytá, zdravá imunitní svačinka do upršených dnů (zahřeje na srdíčku)

Hummus z červené čočky je nutričně stejně bohatý, jako jeho cizrnový bráška. Do půl hodinky máte hotovo. Jásat bude návštěva, děti a vy také. Hummus je sytý, zdravý a velice chutný. Navíc díky směsi Blendea SUPERBOOST přirozeně podpoří imunitu na nadcházející podzim.

hummus_z_cervene_cocky_recept

Díky imunitní směsi SUPERBOOST s lechtivou chutí zázvoru a kurkumy uděláte ze svého hummusu ještě zdravější pokrm

 

SUROVINY NA 4 - 6 PORCÍ:

  • 250 g červené čočky 
  • 1 menší cibule 
  • 2 - 3 stroužky česneku 
  • 2 lžíce tahini (sezamové) pasty
  • hrst bylinek – koriandr, bazalka (mohou být sušené, ale čerstvé dodají exotický šmrnc)
  • 3 lžíce olivového oleje 
  • Sůl a pepř 
  • 3 zarovnané čajové lžičky Blendea SUPERBOOST 

Co je to směs Blendea SUPERBOOST?

Směs sušeného ovoce, listů a koření, která přirozeně posílí imunitu a zmírní tělesné záněty. BIO kvalita a veganské složení, výborná exotická chuť a prospěšné účinky.

Klikněte na tlačítko níže a čtěte podrobně o účincích.
.

POSTUP PŘÍPRAVY: 

1. Čočku namočíme na 5 - 10 minut a v dvojnásobném množství vody (tedy 500 ml), přivedeme k varu a vaříme na mírném plameni po dobu 10 až 15 minut do měkka. 

2. Do mixéru přidáme cibuli, česnek, bylinky, uvařenou čočku, olej, 3 lžičky SUPERBOOST, tahini pastu, sůl a pepř podle chuti. Vše spolu rozmixujeme. 

3. Podáváme spolu s kukuřičnými tortillami, naan chlebem, mrkvovými hranolky nebo jako pomazánku na celozrnné pečivo.

4. Sníme, cítíme se blaženě a přirozeně posílíme imunitu, aby se od nás viry a bakterie držely co nejdál :)

recept_na_hummus_z_cervene_cocky

Hummus podávejte bohatě zasypaný čerstvými bylinkami. Namažte jej na indický chléb naan, tortilla lupínky nebo celozrnné pečivo. Nezapomeňte na zeleninu.