Gazpacho: Studená letní zelená polévka plná čerstvé zeleniny

Osvěžující nemusí být pouze nápoje. Zkuste si připravit studenou letní polévku alias gazpacho (gaspáčo), která vás v horkých dnech potěší jako nic jiného. Osvěží, zasytí a navíc chutná opravdu skvěle ?

gazpacho_recept
Zelené letní gazpacho s čerstvými okurkami

Potřebné ingredience:

  • 1 zralé avokádo
  • 1 větší salátová okurka
  • 2 lžíce kokosového mléka
  • 1 lžičku směsi Blendea SUPERGREENS
  • šťávu z 1/2 citronu
  • 1 stroužek česneku
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 lžíci olivového oleje
  • hrst petrželky
  • 3 lístky máty
  • vodu podle potřeby

Co je to zelená směs Blendea SUPERGREENS?

Směs usušených zelených superpotravin (chlorella a spirulina, zelený ječmen, mladá pšenice a špetka svěží máty).

Tělu doplní prospěšné vitamíny a minerály, pomůže se správným zažíváním, nakopne imunitu a doplní potřebnou energii. Na jaře pomůže s přirozenou detoxikací organismu.

Klikněte na tlačítko níže a čtěte o všech pozitivních účincích.

.

Postup přípravy:

  1. Okurku a avokádo nakrájejte na kousky.
  2. Všechny ingredience krom přidané vody vhoďte do mixéru.
  3. Mixujte do hladka.
  4. Podle potřeby přidejte vodu, aby mělo gazpacho ideální hustotu. Nechte tento krok až na konec, protože některé okurky mohou obsahovat vody více.
  5. Polévku nechte před konzumací odpočívat alespoň 2 hodiny v lednici.

Pokud se tuto letní skvělost rozhodnete připravit, určitě nám dejte vědět na instagramu pomocí označení, jak se vám povedlo a jak chutnalo :)