Měkké bezlepkové sušenky se směsí Blendea SUPERBOOST, které mají opravdovou sílu ?

Jestli má něco fakt sílu, vitamínovou sílu, tak jsou to tyhle měkoučké sušenky se směsí Blendea SUPERBOOST. Ocení je hlavně milovníci zázvoru a kurkumy, ale na své si přijdou i ostatní. Sušenky jsou měkoučké, slaďoučké a navíc bez lepku.

bezlepkove_susenky_recept
Měkké a vláčné bezlepkové cookies se směsí Blendea SUPERBOOST

 

 

Na 11 kusů sušenek budete potřebovat:

  • 100 g hladké pohankové mouky
  • 50 g kokosové mouky
  • 15 g směsi Blendea SUPERBOOST
  • 1/2 banánu (50 g)
  • 50 g čekankového sirupu
  • 1čl prášku do pečiva
  • špetka soli
  • 220 ml rostlinného mléka

VÍTE, co je imunitní směs Blendea SUPERBOOST, kterou jsem použila v receptu?

Je to veganská směs superpotravin a adaptogenů v BIO kvalitě. Pomáhá k silné obranyschopnosti, normálnímu dýchání a zmírňuje tělesné záněty. Díky obsahu kurkumy a zázvoru se skvěle hodí do asijských receptů a má tak velice široké využití.

Klikněte na tlačítko níže a prohlédněte si všechny zdravotní benefity. Případnou objednávku vám doručíme do 48 hodin a ihned tak můžete začít s přirozenou posilou imunity.
.

Postup přípravy:

  1. V míse rozmačkejte banán, přidejte k němu obě mouky, Blendeu SUPERBOOST, špetku soli a prášek do pečiva.
  2. Následně vmíchejte sirup a mléko. Vše společně smíchejte v těsto.
  3. Z těsta v dlaních vytvořte sušenky (pokud se vám bude těsto lepit na ruce, tak si je stačí trošku navlhčit). Následně sušenky vyskládejte na plech s pečícím papírem.
  4. Sušenky pečte na 180 stupňů 35 - 40 minut.