Nízkokalorický banánový chlebíček ze špaldové mouky s borůvkami

Že se nedá mlsat bez výčitek? Nesmysl! Mám pro vás jednoduchý recept na banánový chlebíček s borůvkami s pouhými 164 kcal na porci. Navíc obsahuje suroviny, které jsou pro tělo velice prospěšné.

Chuť banánového chlebíčku je naprosto dokonalá. Díky přidanému tvarohu docílíte té nejvláčnější textury a borůvky uvnitř dodají lehkost na jazyku.

bananovy_chlebicek_recept

Slavný banánový chlebíček můžete přetvořit k obrazu svému. Pokud milujete ořechy, neváhejte a pár nadrcených přidejte do těsta stejně tak, jako jsem to já udělala s borůvkami.

Ingredience:

  • 180 g špaldové mouky
  • 4 Zralé banány
  • Hrst borůvek
  • 2 Vejce
  • 1 PL Mléka
  • 1 PL Čekankového sirupu
  • 100 g Polotučného tvarohu
  • 1/2 Kypřícího přásku do pečiva
  • 30 g Blendea Vegan protein

POTŘEBUJETE ZPEVNIT SVALY, KLOUBY, KOSTI, NEHTY A VLASY?

Blendea Vegan protein vám pošleme do 48 hodin, a prakticky hned jej tak můžete začlenit do svého zdravého jídelníčku.

.

Postup přípravy:

  1. Troubu předehřejeme na 180°C .
  2. Rozmačkáme 3 banány, přidáme vejce, tvaroh, mléko, čekankový sirup a směs spojíme.
  3. V druhé nádobě smícháme suché ingredience: mouku, SUPERPROTEIN a kypřící prášek.
  4. Obě směsi opatrně promixujeme a vytvoříme hustší těsto, do kterého nakonec vsypeme borůvky.
  5. Těsto navrstvíme do vymazané nebo pečícím papírem vyložené formy na chleba a vršek dozdobíme zbývajícím banánem, který rozřízneme na půl.
  6. Pečeme přibližně 45 minut do zlatova.

Blendea Vegan protein podporuje růst a zachování svalové hmoty, blahodárně působí na šlachy a klouby.