Blog a recepty s Blendeou

když ji nechcete míchat jen s vodou

První blogerský Blendea meetup s novými brandy

Možná jste si toho už všimli, v sobotu 26. května 2018 proběhlo první offlinové setkání našich spolupracujících blogerů a influencerů. A protože jsme týmoví hráči, na akci jsme přizvali i spřátelené firmy MarkScrub a Renovality. Že to zní velkolepě? Ano, nejsme žádní troškaři 🙂

Osvěžující melounové smoothie se SUPERPROTEINEM

Co patří k létu víc než meloun, osvěžující smoothie a koupání? Abyste se v plavkách cítila co nejlépe, je třeba odlehčit jídelníček a zařadit do života cvičení, kterému ale prospěje ještě trochu podpořit. Jak?

Jakon – zdravé hlízy s chutí slaďoučkého ovoce

Jihoamerická civilizace až v posledních letech odhaluje svá prastará tajemství. Dokonce nám dává nebývalý prostor tato sladká tajemství přímo ochutnat. Díky tomu se můžeme zakousnout i do čerstvých hlíz, které sice vzhledem připomínají brambory, ale překvapí svou nezvyklou ovocnou chutí.

Ledový, brčálově zelený fresh s Blendeou

Naše blendeácké heslo zní „Co je zelené, to je zdravé„. Tenhle brčálový, ledový fresh s Blendeou posílí imunitu díky zázvoru a pomůže s rychlým pálením tuků díky ananasu. Chia semínka zasytí a Blendea znásobí všechny zdravotní benefity. Mixujte s námi!

Proteinový palačinkový dort s Blendeou a ovocem

Palačinky patří mezi víkendovou klasiku. Už jste z nich někdy zkoušeli udělat dort? Není na něm nic složitého a naplnit ho můžete tím, co máte nejraději. Navíc když si ho připravíte dopředu, bude krásně proleželý a vy si budete moct přispat.

Zelená ovocná zmrzlina s Blendeou a semínky

Nesnesitelně horké dny a tělo jako v ohni. Taková je prognóza počasí na nejbližší dobu. Chladit se lze u bazénu nebo ve vodě, ale každý jistě ocení i ochlazení zevnitř. Nyní v létě vás naučíme co nejvíce receptů na zmrzliny, ledové drinky a další zdravé osvěžení. Začínáme hned teď!

15 zdrojů rostlinných bílkovin, které můžete točit dokola

Lidské tělo si bílkoviny neukládá, a proto je důležité je přijmout z každodenní skladby potravin. Známe dva základní druhy bílkovin: živočišné a rostlinné. Právě živočišná bílkovina je nejvíce podobná té, ze které se skládá naše tělo, tedy maso, ryby, drůbež, vejce a mléčné výrobky. Znamená to, že je ta živočišná nejvhodnější druh proteinu pro naše […]

Kakaovo-datlové RAW tyčinky s rostlinným proteinem

Raw proteinové tyčinky se vám vejdou do přeplněné kabelky, kde po nich můžete sáhnout kdykoliv máte hlad nebo vás honí mlsná. Raw tyčinky bývají zpravidla vyrobené z velmi malého množství surovin a hlavně se jedná o suroviny přírodní, které nejsou nijak tepelně zpracované.

Sytá mangová smoothie bowl s konopným semínkem

Během léta nedám dopustit na šťavnaté mango, a to nejen díky jeho osvěžující chuti, ale také díky živinám, které mému tělu dodává. V kombinaci s ananasem a konopnými semínky chutná naprosto dokonale.

Přírodní sirupy – nejzdravější možný způsob slazení?

Řepný cukr se označuje jako bílý zabiják. Konzumujeme ho totiž tolik, že ohrožuje naše zdraví. Nadměrná konzumace bílého cukru se odráží v řadě zdravotních obtíží. Přestože bychom to neměli přehánět s bílým cukrem, ale ani cukrem tmavým či dalšími přírodními sladidly, nemusíme sladkou chuť zcela zavrhovat.