Ty nejlepší laskominy jsou ty, které jsou neodolatelně chutné a vůbec se netváří jako zdravé. Já vás ale naučím recept na zmrzlinu, která je superzdravá, i když tak vůbec nevypadá..:) Pamatujte, že vše je pouze otázkou vhodně zvolených surovin. Jak na to?
Domácí čokoládová zmrzlina s ovocem a Blendeou (RECEPT)
- Doba přípravy: 10 minut
- Náročnost: lehká
- Množství: 2 porce
Budeme potřebovat:
- 3 zralé mražené banány
- 1/3 hrnku mražených lesních plodů
- 3 mražené švestky
- 1 lžíce holandského nebo RAW kakaa
- 1 lžička mletého lněného semínka
- 1 lžíce burákového másla
- 1 lžička Blendea SUPERGREENS
Postup přípravy:
Všechny ingredience vložíme do mixéru a mixujeme do té doby, než se nevytvoří krémová zmrzlina. Nezapomeňte na Blendeu, která znásobí zdravotní benefity zmrzliny.
TIP: Kakaový prášek dejte při mixování úplně naspod. Důležité je, aby byl celý zalitý – jinak se může stát, že se celý rozpráší.
Nepoužívejte kandované ovoce – je plné zbytečně přidaného cukru
Účinky použitých surovin:
- Švestky pomáhají čistit játra a ledviny. Nekupujte kandované švestky, do kterých se přidává cukr. Volte sušené švestky bez přídatných látek.
- RAW kakao si díky nepražení uchovává plno antioxidantů a hořčíku.
- Ačkoliv jsou banány známy tím, že obsahují velké množství draslíku, burákové máslo je ještě překonává.
- Jedna lžička Blendea SUPERGREENS denně zajistí vašemu tělu přísun důležitých látek pro pevné zdraví. Je směsí zeleného ječmene, mladé pšenice, chlorelly a spiruliny. Navíc posílí všechny zdravotní účinky surovin ve zmrzlině. Objednejte si Blendeu ještě dnes.